Home » Kinderfeestjes

Kinderfeestjes bij De Blije Papegaai

Ieder kind heeft recht op een leuk en uniek kinderfeestje. Daarom probeert De Blije Papegaai bij het organiseren van kinderfeestjes zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de jarige en zijn of haar ouders. Een deel van het aanbod is als kinderfeestje gepresenteerd op deze website, maar we kunnen ook altijd in de overleg met de jarige en zijn of haar ouders een feestprogramma samenstellen.

 

Prijzen

De prijzen van de kinderfeestjes variëren van € 5,50 tot € 8,50 per persoon

 Feestjes kunnen bij De Blije Papegaai bijna iedere dag van de week  worden gehouden, zolang onze agenda dat toelaat. Ook is het mogelijk om een feestje 's avonds te vieren. Het feestje is definitief gereserveerd zodra de aanbetaling bij ons binnen is.

 

Leeftijd

Bij de meeste feestjes wordt een adviesleeftijd weergegeven. Bedenk dat het hierbij niet alleen gaat om de leeftijd van de jarige, maar om de gemiddelde leeftijd van de deelnemers.

 

Minimum aantal deelnemers

Bij kinderfeestjes hanteren wij een minimum aantal deelnemers van zes. Bij minder dan zes personen moet er wel voor zes personen betaald worden. 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Knuffelkussen met licht maken.

  Feestvarkentje

  Patat

  Een gezellig feestje kan gezellig worden afgesloten met het eten van patat. De kosten bedragen €1,50 p.p voor de patat en €3,00 p.p voor patat met snack.