Home » Kinderfeestjes

Kinderfeestjes bij De Blije Papegaai

Ieder kind heeft recht op een leuk en uniek kinderfeestje. Daarom probeert De Blije Papegaai bij het organiseren van kinderfeestjes zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de jarige en zijn of haar ouders. Een deel van het aanbod is als kinderfeestje gepresenteerd op deze website, maar we kunnen ook altijd in de overleg met de jarige en zijn of haar ouders een feestprogramma samenstellen.

 

Feestjes kunnen bij De Blije Papegaai bijna iedere dag van de week  worden gehouden, zolang onze agenda dat toelaat. Ook is het mogelijk om een feestje 's avonds te vieren. Het feestje is definitief gereserveerd zodra de aanbetaling bij ons binnen is.

 

Leeftijd

Bij de meeste feestjes wordt een adviesleeftijd weergegeven. Bedenk dat het hierbij niet alleen gaat om de leeftijd van de jarige, maar om de gemiddelde leeftijd van de deelnemers.

 

Minimum aantal deelnemers

Bij kinderfeestjes hanteren wij een minimum aantal deelnemers van zes. Bij minder dan zes personen moet er wel voor zes personen betaald worden. 

 

Locatie

De Blije Papegaai gaat verhuizen, daarom bieden wij momenteel de volgende mogelijkheden aan:

  • Thuispakketten
  • Feestje bij u thuis
  • Feestje bij Pier's Hiem tussen Aldeboarn en Nij Beets. (inclusief limonade, wat lekkers, patat en snack). Bij feestjes bij "ons" beginnen we meestal met het uitpakken van de cadeautjes.