Home » Kinderfeestjes

Kinderfeestjes bij De Blije Papegaai

Ieder kind heeft recht op een leuk en uniek kinderfeestje. Daarom probeert De Blije Papegaai bij het organiseren van kinderfeestjes zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de jarige en zijn of haar ouders. Een deel van het aanbod is als kinderfeestje gepresenteerd op deze website, maar we kunnen ook altijd in de overleg met de jarige en zijn of haar ouders een feestprogramma samenstellen.

 

Arrangementen

Wij hanteren drie arrangementen, de inhoud van het arrangement is afhankelijk van de locatie. 

In Leeuwarden bij de locatie kan gratis en eenvoudig geparkeerd worden.

 

 

Arrangement Locatie Inhoud Prijs
Arrangement A Op onze locatie in Leeuwarden, Salomonszegel 99 Limonade en wat lekkers, Mogelijkheid tot cadeautjes uitpakken. Workshop naar keuze. Poffertjes en limonade € 80 euro (bij meer dan 8 kinderen, 8 euro per kind extra)
Arrangement B Bij de jarige thuis ( tot een straal van 40 km vanaf Leeuwarden) Workshop naar keuze € 60 euro (bij meer dan 6 kinderen, 8 euro per kind extra

Verschillende workshops

De Blije Papegaai heeft per seizoen een wisselend aanbod aan kinderfeestjes. Sommige kinderfeestjes worden alleen op bepaalde locaties gegeven.

 

Leeftijd

Bij de meeste feestjes wordt een adviesleeftijd weergegeven. Bedenk dat het hierbij niet alleen gaat om de leeftijd van de jarige, maar om de gemiddelde leeftijd van de deelnemers. Wanneer broertjes of zusjes veel jonger zijn dan de gewenste leeftijd is het niet altijd mogelijk dat ze aan de activiteit deelnemen. Vraag in dat geval vooraf even naar de mogelijkheden.

 

Geen jarige

Natuurlijk hoeft er niet altijd een jarige voor een leuk feestje te zijn. De workshops kunnen  ook worden geboekt als bijvoorbeeld uitje van de sportclub of buurtvereniging of logeerhuis.