Home » Knutselpakketten kinderfeestje

Knutselpakketten om thuis een creatief en uniek kinderfeestje te vieren.

 

Wij hebben vakantie van 1 tot en met 12 augustus.

 

De Blije Papegaai heeft ook thuispakketten om thuis een uniek en creatief kinderfeestje te vieren of activiteit uit te voeren. Alle pakketten bevatten een duidelijke handleiding en ruim voldoende materialen voor het aantal opgegeven personen.

 

Uniek pakket

Elk pakket is uniek. De inhoud van de pakketten kan qua kleur en materiaal dus  afwijken van de foto.  Natuurlijk bevatten alle pakketten voldoende materialen om de werkstukken te maken. De bestelde pakketten worden eens per week verwerkt, ingepakt en verzonden. Heeft u het pakket zeer snel nodig, vraag dan vooraf even naar de mogelijkheden.

 

Gratis verzending

Bij een bestelling van meer dan € 80,00 wordt het pakket gratis verzonden. De Blije Papegaai betaalt in dat geval voor u de verzendkosten. 

Bij overige bestellingen binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 5,00 per pakket. De pakketten worden in de regel verzonden door Post.NL

 

Bij bestellingen uit het buitenland worden de volledige verzendkosten door en na berekend. Daar het gewicht een belangrijke factor is, komt het voor dat de verzendkosten hoger zijn dan bij de bestelling is berekend en is betaald.

 

Bij terugzending van pakketten dient de volledige verpakking nog intact te zijn en komen zowel de volledige verzendkosten (heen- en retourzenden) voor rekening van de besteller. Bij het terugzenden van een pakket wordt een creditfactuur gestuurd met berekening en verrekening van de verzendkosten.