Reactie plaatsen

Reacties

Thea Griffioen
2 jaar geleden

Voor een kinderfeestje op 18 december wil ik graag ca 8 knutselpakketten lichtsnoer bestellen. Wat is hiervan de levertijd? Ik weet namelijk nog niet exact hoeveel kindjes er komen omdat niet iedereen kan.
Ik hoor graag. Dank alvast voor uw reactie.

Benthe Rijpkema
2 jaar geleden

Hallo blije papegaai,

Ik ben Benthe, 13 jaar, en zoek een leuke plekje voor mijn maatschappelijke stage. Het gaat om 30 uur verdeeld over dit schooljaar. Ik ben zeer creatief en kan goed met kleine kinderen omgaan. Kan ik wat voor jullie betekenen en jullie voor mij?

Groetjes,
Benthe Rijpkema

Aukje Zuur
3 jaar geleden

Ik wil graag een knutselpakket bestellen bij jullie voor een kinderfeestje. Kan ik het pakket ook afhalen? Bijv. In Terherne? Ik hoor graag spoedig

Lotte van den Berg
4 jaar geleden

Beste Nynke,

we hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken over de Spiker Spul & dei in akkrum op vrijdag 14 augustus.
Graag zouden wij een workshop met jou willen organiseren in het middag programma.

Hierbij mijn contact gegevens.

vraagstukken:
- Wat zijn de mogelijkheden qua workshops ( rekening houden met rivm regels) in 30 minuten tijd?
- Wat zijn de mogelijkheden in of 60 minuten tijd?

Ik verneem heel graag je reactie, en misschien brutale vraag, maar als het kan het liefst voor donderdagavond.

Hartelijke groet,

Lotte van den Berg
06-15032329

Nienke van Niejenhuis
4 jaar geleden

Hoi! Ik heb dinsdag een bestelling geplaatst, maar geen bevestigingsmailtje o.i.d. gekregen. Nu ben ik er niet zeker van of de bestelling goed is doorgekomen en/of ik mijn juiste gegevens heb doorgegeven. Groet Nienke

Jolanda Nijsse
4 jaar geleden

Hallo,

Wat een groot succes was het gisteren op het feestje van onze dochter. Met 10 meiden een lichtsnoer gemaakt. Het was wel intensief, maar uiteindelijk gingen ze naar huis met iets heel moois. Bedankt en wie weet tot de volgende keer.

Moniek
5 jaar geleden

Hoi Nynke,

Bedankt voor het goed verzorgde pakket voor het maken van een lichtsnoer.
Gister heeft mijn dochter haar kinderfeestje gevierd en het was een groot succes. De kinderen waren druk ingespannen bezig. En de resultaten waren erg leuk. Iedereen was erg enthousiast en zijn zeer tevreden met een mooi lichtsnoer naar huis gegaan.

Anja Den Hartogh
6 jaar geleden

Beide dochters hebben afgelopen jaar bij Nienke en de andere medewerkers van De Blije Papegaai een super feest mogen vieren. De manier waarop Nienke met de kinderen omgaat is super. Ze is de rust zelfe en durft de kinderen los te laten.

De kinderen hebben beiden een creatie gemaakt waar ze nog steeds trots op zijn. Als je mijn kinderen vraagt waar ze het volgende feestje willen vieren, dan roepen ze " bij De Blije Papegaai"

volkers
6 jaar geleden

Een paar weken geleden een kinderfeestjes pakket besteld voor het maken van een dromenvanger. Na een paar dagen stond de pakketbezorger bij ons aan een deur met een super mooi ingepakt pakket. Geheel in sfeer met unicorns. Zo was het pakket al een cadeautje, voordat we het ├╝berhaupt hadden uitgepakt. Ook de inhoud was boven verwachting. Ruim voldoende materialen en veel keus in lintjes, garen en bloemetjes. Het feestje werd hierdoor een groot succes. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen aan anderen.

marieke nelisen
6 jaar geleden

Vandaag een kinderfeestje gevierd met een unicorn dromenvangerpakket van jullie. Super geslaagd. Wat een mooie materialen en super compleet. Onze andere dochter is in mei jarig. De kans is groot dat we dan weer een pakket bestellen.