Reactie plaatsen

Reacties

Jolanda Nijsse
4 jaar geleden

Hallo,

Wat een groot succes was het gisteren op het feestje van onze dochter. Met 10 meiden een lichtsnoer gemaakt. Het was wel intensief, maar uiteindelijk gingen ze naar huis met iets heel moois. Bedankt en wie weet tot de volgende keer.

Moniek
5 jaar geleden

Hoi Nynke,

Bedankt voor het goed verzorgde pakket voor het maken van een lichtsnoer.
Gister heeft mijn dochter haar kinderfeestje gevierd en het was een groot succes. De kinderen waren druk ingespannen bezig. En de resultaten waren erg leuk. Iedereen was erg enthousiast en zijn zeer tevreden met een mooi lichtsnoer naar huis gegaan.

Anja Den Hartogh
6 jaar geleden

Beide dochters hebben afgelopen jaar bij Nienke en de andere medewerkers van De Blije Papegaai een super feest mogen vieren. De manier waarop Nienke met de kinderen omgaat is super. Ze is de rust zelfe en durft de kinderen los te laten.

De kinderen hebben beiden een creatie gemaakt waar ze nog steeds trots op zijn. Als je mijn kinderen vraagt waar ze het volgende feestje willen vieren, dan roepen ze " bij De Blije Papegaai"

volkers
6 jaar geleden

Een paar weken geleden een kinderfeestjes pakket besteld voor het maken van een dromenvanger. Na een paar dagen stond de pakketbezorger bij ons aan een deur met een super mooi ingepakt pakket. Geheel in sfeer met unicorns. Zo was het pakket al een cadeautje, voordat we het überhaupt hadden uitgepakt. Ook de inhoud was boven verwachting. Ruim voldoende materialen en veel keus in lintjes, garen en bloemetjes. Het feestje werd hierdoor een groot succes. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen aan anderen.

marieke nelisen
6 jaar geleden

Vandaag een kinderfeestje gevierd met een unicorn dromenvangerpakket van jullie. Super geslaagd. Wat een mooie materialen en super compleet. Onze andere dochter is in mei jarig. De kans is groot dat we dan weer een pakket bestellen.

Marja de Vries
6 jaar geleden

We hebben het pakket ontvangen, wat een feest om uit te pakken!
Wordt er helemaal enthousiast van…zulke leuke spulletjes die erbij zitten.

Gr. marja

Simone
7 jaar geleden

Vandaag 29 nov eeen super leuk feestje gehad!!!! De varkentjes in modder taart. Met zes vriendinnen heerlijk geknutseld en daarna nog friet gegeten. Bedankt voor de gezelligheid. Groet Simone

nienke
8 jaar geleden

Gisteravond een ontzetten leuk feestje gehad. De meiden hebben genoten en waren trots op de mooie wandborden die ze gemaakt hebben.
Bedankt voor het zeer geslaagde feestje!

Ilse Faber
9 jaar geleden

Onze dochter heeft samen met haar vriendinnen genoten van een echt meidenavond bij De Blije Papegaai speciaal ter ere van haar verjaardag. De meiden maakten tijdens deze avond leuke decoratietrapjes en wandborden met verlichting. Na het timmeren en schilderen kon het echte werk beginnen, het pimpen van de gemaakte werkstukken. Wat een keus! Een super feestje in de puntjes verzorgd voor een ongelofelijke lage prijs.